top of page

Huwelijk Maaike en Ruben

fotograaf gent, trouwfotograaf gent, huwelijksfotograaf gent, huwelijksfotografie, trouwfotografie, fotograaf trouw gent, fotograaf huwelijk gent

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een klein beetje zenuwachtig was om Maaike en Ruben hun trouw te fotograferen. Maaike is namelijk een collega fotograaf en dat maakt het allemaal extra spannend!

Maaike maakte zich 's ochtends klaar in Brugge, Ruben in Gent. Ze hadden afgesproken om hun 'first look' op de korenmarkt van Gent te organiseren. Rug aan rug en omdraaien op het juiste teken. We waren met twee fotografen om allebei hun reactie mooi op beeld te krijgen. Dat maakt het extra leuk om achteraf de foto's terug te zien.

Ze trouwden in december, supergezellig zo'n wintertrouw, wel enorm koud en nat. Maar bij wonder kwam het zonnetje piepen net nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven in het stadhuis.

Erna gingen we de stad in om enkele foto's van hen tweetje te nemen. Zalig om een collega te fotograferen, die weet precies wat ze wilt en hoe ze blijft 'plakken' op beeld.

Zijn jullie zelf totaal geen poseerders? No worries, ik trek vaak spontane momenten tussen jullie twee en ik geef jullie wat richtlijnen zodat alles supervlot verloopt.

Na de shoot hadden ze een gezellig etentje gepland met dichte vrienden en familie in het Reylof van Gent.

Hun grote feest zullen ze houden voor de zomer, ik kijk er al naar uit!

bottom of page