top of page

Verjaardagsfeestje van Emma en doop van haar zusje Alix


fotograaf doop gent doopselfotografie fotografie doop fotografie doopsel fotoshoot doopsel fotograaf doopfeest fotograaf doop babyborrel fotografie babyborrel fotograaf

Emma en Alix mochten samen feesten. Het doopfeest van Alix en het verjaardagsfeest van Emma werden samen gevierd.

Het was een onverwachts warme dag waarbij ik veel te warm gekleed was om daar te fotograferen.

Het was tevens 1 van de eerste opdrachten die ik fotografeerde sinds ik bevallen was van mijn zoontje. Het was dan ook extra leuk om tijdens de doopviering te weten te komen dat Alix op precies dezelfde dag geboren was als mijn zoontje!


Het feest zelf was tot in de puntjes verzorgt, ze hadden werkelijk aan alles gedacht! Omdat er echt zoveel te doen was zijn, ondanks de hitte , de 4 uur die ik daar aan het fotograferen was voorbij gevlogen!


Comentários


bottom of page