top of page

Huwelijk Jasmien en Jan-Batist

fotograaf gent, trouwfotograaf gent, huwelijksfotograaf gent, huwelijksfotografie, trouwfotografie, fotograaf trouw gent, fotograaf huwelijk gent

Met twee fotografen stonden we paraat aan de start van deze dag. Iemand uit mijn team stond bij Jan-Batist, en ik startte bij Jasmien.

Jasmien zat vol leven, spanning en enthousiasme om aan haar dag te beginnen. Dat werkt voor mij als fotograaf echt aanstekelijk. Ik zat boordevol energie om deze dag mee te volgen. 

Als fotograaf ben je soms echt een manusje van alles. Ik heb al buiten fotograferen de meest zotte dingen moeten doen zoals ramen kuisen, make up aanbrengen, kleed vasthouden tijdens wc bezoek, chauffeur en muilezeltje, motivator,...
Maar alles doe ik met evenveel plezier. Dat maakt het fotograferen van een trouw net zo bijzonder. Het feit dat je echt deel uitmaakt van hun grote dag en alles mee intiem beleeft.

Wat ik sowieso elke keer opnieuw probeer is om de stress weg te nemen bij de bruid. Vaak zit die boordevol stress aan het begin van haar dag omdat ze schrik heeft dat er zaken fout zullen lopen. Dit komt haar en de foto's niet te goede. En vaak is die stress ook helemaal nergens voor nodig. Zo'n dag vliegt voorbij en het is super belangrijk dat je probeert te genieten van elk moment.

Bij Jasmien was er gelukkig geen sprake van stress. Zij straalde en genoot van elke minuut. 

De fotoshoot door Gent was door haar uitgestippeld want ze wist precies op welke plekjes ze foto's wou. Hoeft op zich niet maar wel handig, toch?

Uiteraard verliep de rest van de dag vlekkeloos en eindigden we met een stevig feestje!

bottom of page